facebook   facebook   facebook

At handle konfronterende

At handle konfronterende kan betyde, at man reagerer følelsesmæssigt hurtigt i en situation. Det kan være godt at turde sige tingene lige ud og reagere med det samme, så man ikke brænder inde med det. Det betyder også, at man får meldt ud, hvad man gerne vil og ikke vil og derved får fortalt andre, hvor ens grænser går. 

Det kan betyde, at man har tendens til at tage ting lidt for personligt i stedet for at se dem udefra, og det kan betyde, at man kan gøre konflikterne større i stedet for at løse dem. Man reagerer måske nogle gange lidt for hurtigt og kan komme til at stå i en situation, man bagefter fortryder.

Man kan komme til at gøre andre vrede eller kede af det, selv om det ikke var meningen. Folk kan også have svært ved at tage en alvorligt, fordi de ved, at man altid ryger op i det røde felt i stedet for lige at klappe hesten. Nogle gange er det en god ide at stikke fingeren i jorden og tælle til ti. 

Husk, at en konfronterende handlemåde er en måde at handle på. Det betyder ikke, at man som person er konfronterende. Vi er som regel alle både aktive, konfronterende og passive i løbet af en hel arbejdsdag. 

     
Jeg sagde fra
Rune blev bedt om at bryde arbejdsmiljøreglerne. Heldigvis sagde han fra!
   
   
     
This page load time was 0.032 seconds
Designed by TinX/dk - www.tinx.dk